sobota

Best to 2011

 Áno.....dávam sem 7 trendov na rok 2011.......ak nemáme hurá na nákupy, aby sme boli pripravené na rok 2011 :) :) 
Num. 1 Dlhé saká
Úplne ideálne pre každú postavu :) Najlepšie sú podla mňa po kolená alebo do polovičky stehien..

A že nevieme ako ich nosiť? Samozrejme že vieme :) Najlepšie sú s legínsami a šortkami ( ja nosievam napríklad so zvýšeným pásom a každý mi to chváli ) :) no môžu to byť aj nadkolienky alebo aj úzke nohavice :) plus!! vyhrnuté rukávy a manžety..... :) :) :) ááááhhhhhhhh

Num.2 Kožené nohavice
Ja ich teda nejako extra neobľubujem a nemám ich ani doma.....ale byť bláznivá rockerka alebo sexi mačacia žena...wrrrrr.....plus..hebký sveter alebo pulóver ? Predsa len nakoniec to môže byť dobré :)

Num.3 Letecké bundy
Áno odlietame :) Nielenže tieto bundy leteli tento rok ale určite sa budú nosiť aj ten budúci :) 
Moja rada: Pokiaľ nemáte, skúste vianočné výpredaje kde sa vám to isto oplatí za polovičnú cenu.....

Num.4 Pyžamko 
Nebude sa len nosiť do postele, ale pyžamové šaty sa budú nosiť aj po vonku! Môžu byť hodvábne, saténové, čipkové alebo priesvitné...no nezabúdame na to že máme už len predsa nejako vyzerať :) preto nesmieme zabudnúť na krásne, jednoduché doplnky

Num.5 MaxXxi šaty 
Ako si spomínam..moja mama má nejaké v šatníku :) možno jej ich vytiahnem
Pretože sú perfektné na leto..najmä ak už máte po krk tých každoročných mini šatičiek, ktoré má na sebe asi každý. Preto si treba vybrať právie maxi šaty,  môžu byť farebné aj jednofarebné, s rukávmi aj bez a plus! zakryjú aj menšie nedokonalosti postavy :)

Num.6 Mačacie okuliare
Áno vrátime sa do 50.  rokov keď si dáme naše nové, sexi, mačacie okuliare. Sú predsa krásne, príťažlivé a ženské. Čím viac retro tým lepšie :) :)

Num.7 Colors, colors and colors
Oranžová, sýtomodrá, žltá, zelená  ich kombinácie sú geniálne :) a mne sa veľmi páčia pretože po "modrom obdobi" konečne bude všetko farebné :)
A prečo budeme čakať do jari? Doprajeme si tieto farby už teraz v zime :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára