pondelok

New York :)


We were in America.
We were in New York. That´s right. In the city of cities. In the city, where everyone can be him/herself. Where one little girl can be famous from one day to another. Do you want to know how? Its very easy. And I will tell you how..
She loved writing and photographing. Than she just clicked on www.blogspot.com and  she made her own blog.After few months she had a few followers and some comments. That was start.
One year passed and she had hundrets of followers and a lots of commecnts. She became famous. And by what?! She wrote about her dreams, about her fashion. She wrote stories. Many of them were full of love, happynes and friends.
 Everyone loved  her photos. They were intresting than the others. She took them with her heart and not only
with her eyes. Famous stars wanted from her to write about them. Poplar fashion designers took her on fashion weeks in Europe.
How years passed she was popular more and more. Whole New York knowed about her. She 
travelled in to France, Italy, England, Australia, L.A., Florida, Hawaii and many other places.
But she still loved her favorite shop on the corner, next to her house. She still had black
hair, sneackers and stretched shirts. She never changed her glasses for lenticele. She was still same.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Boli sme v Amerike.
Boli sme v New Yorku. Presne tak. V meste všetkých miest. V meste, kde každý môže byť sám sebou. Kde jedno malé dievča sa môže stať populárnou zo dňa na deň. Chcete vedieť ako? Je to jednoduché. Poviem vám ako...
Zbožňovala písanie a fotografovanie. Klikla si na www.blogspot.com a vytvorila si vlastný blog. Po pár mesiacoch mala niekoľko pravidelných čitateľov a pár komentárov. To bol začiatok.
Prešiel jeden rok a mala stovky pravidelných čitateľov a mnoho každodenných komentárov. Stala sa populárnou. A vďaka čomu?! Písala o svojich snoch, o svojej móde. Písala príbehy. Mnoho z nich boli plné lásky, šťastia a priateľov.
Všetci milovali jej fotky. Boli iné ako tie ostatné.. Boli fotené od srdca a nie z hlavy. Populárne hviezdy chceli, aby o nich písala. Svetovo známy módny návrhári ju brali na módne dni v Európe.
Ako šli roky, stávala sa známejšia a známejšia. Celý New York vedel o nej. Precestovala Francúzsko, Taliansko, Anglicko, Austráliu, L.A, Floridu, Hawaii a mnoho ďalších miest.
Ale stále milovala jej obľubený obchod na rohu, vedľa jej domu. Stále mala čierne vlasy, číny a vyťahané tričká. Nikdy nevymenila okuliare za šošovky. 

 Bola stále taká istá :)

Keď som bola v BB v ESC (Europa Shopping Centrum) mali Americký mesiac :)
Pripadala som si tam ako v Amerike a dokonca som objavila aj môj nový bufetík :)


Dokonca mám aj fotku pri OSCAROVY ! :) S mojou sesternicou :)
Nemôžem sa dočkať letných prázdnin. A prečo? V BB strávim celý jeden týždeň :) 


1 komentár:

  1. Máš veľmi pekný blog. Máš o jedného sledovateľa viac. Bola by som rada, keby si sa pozrela aj na môj blog. :-)

    http://fashionable-w.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť